Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Gålå/Wadahl - Lillehammer

Visa allt boende
Boende i Gålå - Boka online >>

 

Kvalitet, tradition och genuin fjällsemester

Gålå är ett äventyr i Peer Gyntsrike, på högfjället, där klimatet är stabilt och snösäkert. En riktig vintermetropol med äventyr för hela familjen. Här finns en genuin högfjällskänsla.

Alpint

7 liftar och 15 nedfarter med svårighetsgrader från grönt till svarta pister och terrängskidåkning. Egna liftar och skidområde för barnen som passar allas kunskapsnivåer! Kvällsåkning i Blåbärfjell tre kvällar i veckan. Gålå är tillsammans med Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen och Sjusjön en del av Lillehammer Ski Resorts, där du med ett liftkort har tillgång till 43 liftar och 88 nedfarter.

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden

På Gålå kan man välja mellan 255 km välpreparerade längdspår, både klassisk och skating. Spåren går över öppna vidder och i lugn skogsterräng, med längder från 3-30 km. Gålå är en del av Peer Gynt Ski Region, som sträcker sig från Espedalen i nordväst till Skeikampen i söder, med totalt 633 km preparerade spår.

Kika även på längdfakta från Gålå >>

 

För barnen

Knerten Klubb och Gålå Junior Skiklubb är barnens egna aktivitetsklubbar. Här har barnen det härligt i snön, samtidigt som de lär sig att stå på skidor på ett roligt och lekfullt sätt. När grundtekniken behärskas, tas barnen med runt i anläggningen av våra skidlärare, barnen får ständigt nya utmaningar efter vägen.

 

Mat och nöje

Äter gott gör du på Wadahls Högfjällshotell med vidunderlig utsikt över fjällvärlden, eller i restaurangen på Gålå Hotell som bjuder på lokala råvaror.

Övriga aktiviteter

Gålå Ski Arena har aktivitetsprogram under hela säsongen, med erbjudande för hela familjen. Allt från fartfylld kälkåkning, snörafting som kittlar i magen, nervpirrande skidskytte, stämningsfyllt "kanefart", spännande isfiske och mycket mera.

 

Boende i Gålå - Boka online >>


Boendeöversikt

Wadahl Familjepaket (GWFP)

Familjerum 2 vuxna + 2 barn. Helpension.
Lift: 50 m

Wadahl Högfjällshotell (GWD)

Dubbelrum, 2+1 x-bäddar. Helpension.
Lift: 50 m

Wadahl Högfjällshotell (GWE)

Enkelrum, 1+1x-bädd. Helpension.
Lift: 50 m

Wadahl Högfjällshotell (GWF)

Familjerum, 2+3 x-bädd. Helpension.
Lift: 50 m