Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Kvitfjell - Lillehammer

Visa allt boende
 
Ladda ner:
Pistkarta (.jpg)
Boka
Boende i Kvitfjell - Boka online >>

 

I Norge utsedd som bästa skidorten för alpinskidåkning!

Läcker utsikt, inbjudande fallhöjd och välpreparerade pister bidrar till detta, men det är många som tror att Kvitfjell bara har svarta pister för de modigaste. De har fel! Här finns något för alla skidtyper och brädor, för alla nivåer av kunskap och erfarenhet. Kvitfjell har utvecklats till en av Norges alpinanläggingar med störst variation. Här finns möjligheter och upplevelser för alla. Här har man inte sparat på krutet när det gäller kvaliteten - fråga grabbarna och tjejerna i World cup-cirkusen som ofta besöker Kvitfjell. Med en säsong som varar från okt/nov till slutet av april, är Kvitfjell en av Norges mest snösäkra skidorter.

Se film från Kvitfjell genom att klicka på bilden nedan.

Alpint

Tack vare att de totalt 29 km långa nedfarterna ligger på båda sidor om fjället, kan du njuta av sol hela dagen. Den längsta pisten är hela 3500 m lång och har en fallhöjd på 852 meter, med andra ord; inga upp-och-neråk här inte. Hotell, stugor och lägenheter finns för alla smaker och ligger mitt i backen på 750 meters höjd över havet. - Succén från förra säsongen, den nya juniorparken vid mellanstationen måste testas! En park som är tillrättalagd för nybörjare och för den som vill testa jibbing. Ligger vid barnområdet på mellanstationen.

Här hittar du alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden

Tar du dig hellre fram i sakta mak, finns miltals av spår längs den 1000 meter höga fjällryggen. Och som sagt, utsikten är verkligen läcker. Om du gillar längdåkning så har du hela 600 km natursköna spår att köra i.

Kika även på längdfakta från Kvitfjell >>

 

För barnen

Här finns självklart också de lätta backarna för de minsta skidåkarna. Två skyddade barnområden, ett på vardera sida om fjället och båda med egen lift, värmestuga och ett rullband för de minsta.

Mat och nöje

Backarna erbjuder flera restaurangalternativ, bar eller pub. För dig som väljer självhushåll finns en liten men välsorterad matbutik vid mellanstationen. Vill du besöka större butiker så gör du det i dalen, ca 15 minuters bilväg från Kvitfjell.

Övriga aktiviteter

Kvitfjell har mer att ge än bara fina alpina nedfarter. Varför inte prova ett par åk i skicrossbanan, testa ett par hopp i terrängparken eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen på GudbrandsGard Hotel. 

 

Boende i Kvitfjell - Boka online >>
Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Base Camp (GK65)


Base Camp (GK65) har ett solrikt läge vid mellanstationen. Moderna och ljusa lägenheter med hög standard.

Planlösning och interiör är samma i alla lägenheter men interiör och möbler varierar. Utgång till solterass direkt från köket. Lägenheterna har perfekt läge vid barnområdet med skidåkning Ski in-Ski out.

PistLiftBarnområdeLängdRestaurant/CaféLivs
0 m 100 m 0 m 100 m 300 m  300 m
m2SovrumPers.Bad/WCSaunaBrasaDiskmsk.Husdjur
65 2 6+1 1/1 nej ja ja På förfrågan


Beskrivning:
Lägenhet mitt i backen vid mellanstationen på 65 m2, 2 sovrum med 6+1 bäddar (1F, 2V). Spis/ugn, kyl/frys, diskmaskin, TV, braskamin, dusch/WC. Avstånd lift: ski in-ski out. Rök/djurfri. Möblemanget kan variera från lägenhet till lägenhet. OBS! Obligatoriskt tillägg för slutstädning tillkommer på priset vid bokning.

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.

Tillbaka