Sök och boka Varukorg Mina sidor

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Skeikampen - Lillehammer

Visa allt boende
Boka
Boende i Skeikampen - Boka online >>

Skeikampen ger härlig kombination av alpin- och turskidåkning för hela familjen

Skeikampen har i över 125 år tjänat som skidparadis för vinterglada människor. Anläggningen är en familjedestination i fjällmiljö som passar alla.Alpint

17 backar i alla lutningar och på alla underlag, från manchester till puckel. Här finns skidåkning som passar alla. I Terreng Park kan även den mest ovane lära sig åka bräda och maximal skidåkning får du med Trollpasset som även gäller i Hafjell, Kvitfjell, Gålå och Sjusjöen. Längre fram på säsongen reduceras antalet nerfarter/liftar som håller öppet. 

NYHET 2015: Söndagar i vecka 7-8, 13, samt lördag i vecka 14 kan du hänga med på "morgonskidåkning". Liften öppnar klockan 07.00 och du kör med ditt vanliga liftkort. Att avsluta morgonåken med en smaskig frukost smakar gott. Priset för frukost är 50 NOK

Här hittar du alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden

Längdåkning på Skeikampen är verkligen i en klass för sig! Milslånga turspår på en höjd av drygt 800 meter över havet.  Svårighetsgrader för alla typer av längdåkare och sköna utmaningar till fjällstoppar med vidunderlig utsikt eller en stilla tur i skogspartierna runt hotellen. Den höga höjden ger ett stabilt alpinklimat som borgar för snösäkerhet.

Kika även på längdfakta från Skeikampen >>

 

För barnen

I Skidlekland finner du skidskola och en mängd roliga och spännande aktiviteter för barnen. Bland annat grillplatser, rullband, pulkabacke och gott om plats att leka på.

Mat och nöje

I alpincentrat kan du välja mellan fyra olika caféer och hotellet bjuder på vällagad à la carte meny.

Övriga aktiviteter

Om du mot förmodan tröttnar på skidorna finns det mycket annat du kan företa dig. Vad sägs om go cart-kälke, "kanefart" och airboard? Du kan också prova på snöskor, skridskobana, simbassäng och hundspann. Eller ett besök till Skei Fjellkirke som ligger idylliskt mellan alpinbackarna och längdspåren.

 

Boende i Skeikampen - Boka online >>
Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Velkomstsentret Fjällpaket (GDAF1)


6-bäddsrum på Velkomstcentrat
Velkomstsenteret ligger vid foten av Skeikampen på 850 m ö h i närhet till både alpincentret, längdspår och matställen. Med simmbassäng och stort lekrum är detta ett populärt ställe att bo på när hela familjen ska på skidsemester. Liften och längdspåren börjar rätt utanför dörren.

Velkomstsenteret ligger i samma byggnad som Thon Hotel Gausdal tidigare höll till. Hotelldriften lades ner våren 2012 och har nu ett "Sportell" koncept. Ett lite enklare boende, rejäl mat som serveras i Velkomstcentrats egen café/matsal.

Sänglinne ingår, men du bäddar själv din säng. Daglig städning av rummen ingår inte, utan rummen städas efter avresa.

 

PistLiftLängdspårCaféInternetSkidförråd/vallabodLivs
10m 10 m 10 m Ja Ja* Ja ca 200m
*i gemensamma utrymmen

 Beskrivning:
Fjällpaket på Skeikampens Velkomstsenter för 6 personer i 6-bäddsrum (1D+2V eller 1D+1F+1E) på 35-40 m2 med TV, dusch/WC. Inklusive logi, frukost (kl 08-10), middag (kl 17-21) och skipass i samma antal dagar som övernattningsdygn. Sänglinne ingår, man bäddar själv. Slutstädning + handdukar ingår (ej daglig städ). Fri tillgång till Wifi. Skipasset gäller i Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen och Gålå. Rökfritt! Avstånd lift: 10 m, avstånd spår: 10 m. Avgift vid entré till pool: 80 NOK för vuxen samt 50 NOK för barn 7-15 år per gång.

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.

Tillbaka