Sök och boka Varukorg Mina sidor

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån, ons-fre 09.00 - 18.00
Tisdag 09.30 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›
Beställ broschyr ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Trysilfjell Syd/Turistsenter

Visa allt boende
Boka
Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Radisson Blu Ap.(TSA)


Bästa läget intill skidbackarna!

Radisson Blu Resort, Trysil, det kompletta hotellet för din vintersemester. Bästa läget intill skidbackarna och barnområdet, i hjärtat av Trysil Turistcenter ligger ett helt nytt hotell.

Hotellet erbjuder flera typer av restauranger och underhållningsmöjligheter. Hela 6 restauranger och barer. Bad avdelning med flera simbassänger, barnpool och skandinaviens enda inomhus surfingvåg! Hotellets gäster har fri entré till badavdelningen. Efter en lång skiddag i backen kan det vara skönt att sjunka ner i SPA-avdelningen eller utmana familjen eller dina kollegor på en bowlingrunda.

Fakta Upplevelsebadet: 2 inomhusbassänger och 2 barnpooler. Den stora huvudbassängen har "motström" och ett djup på 1,3 m. I upplevelsebadet finns Flow Rider, en konstgjord surfvåg och en klättervägg helt i glas som är placerad över den djupa bassängen (2m djup). Det gör upplevelsen lite extra nervkittlande!

Fakta hotellet: 210 rum och lägenheter samt 7 Alpinsviter för den som vill ha något utöver det vanliga. Upplevelsebad (entré ingår i logipriset), SPA-avdelning (åldersgräns 16år). 6 restauranger & barer, 8 bowlingbanor i toppklass.

Deluxe lägenheterna är ett perfekt boende för familjen med upp till 3 barn och innehåller bland annat:

- Anne Sémonin badprodukter
- Kaffe & te faciliteter
- Plattskärms TV
- Gratis high-speed, tillgång till trådlöst internet
- Hårfön
- Safetybox på rummet
- Kingsize säng alt 2 enkelsängar för 2 personer
- Separat allrum och sovrum
- Bäddsoffa för 2 personer
- Skrivbord

 

m2Lift/pistRestaurantSpaUpplevelsebadKonferensmjl.
46 Ski in / Ski out Ja Ja Ja Ja


Beskrivning:
Deluxe Apartment på 46 kvm för 2 vuxna och 2 barn (barn 3-12 år, barn 0-2 år bor gratis i föräldrars säng). Sovrummet har dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa som enkelt kan göras om till en extra bädd.samt bar med 4 barstolar och en egen vattenkokare. Alla rummen har torkskåp och TV, men inget kök. Priset inkluderar frukost, trådlöst internet och entré till upplevelsebadet, Vi är flexibla och kan erbjuda övernattningsalternativ som passar era behov. Ta kontakt med hotellet för mer information. Tlf 62 44 90 00 eller maila info.trysil@radissonblu.com, . Övrigt: Tillgång till gemensam bastu på hotellet.hiss finns i huset. Husdjur och rökning är inte tillåtet. För och kunna boka detta boende via SkiStar måste gästen ha fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste vara fyllda 18 år, Gäller inte barn i målsmans sällskap. Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela vistelsen.

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.

 Tillbaka