Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Trysilfjell Syd/Turistsenter

Visa allt boende
Boka
Boende i Trysil - Boka online >>

 

Trysil är barn, stämning och riktig skidåkning!

Det är kort väg från alla stugor och lägenheter till närmsta lift. Fyra liftar, däribland två 6-stolsliftar som för dig raskt ut i resten av fjället. I Skihytta finns ett trevligt barnområde med Bamsebacken som passar de minsta. På Skitorget (På Trysil Turistsenter) hittar du en egen liten affärsgata med sportbutik, mataffär, pub, bageri med mera.

Trysil Turistcenter

På sydsidan, 450 m.ö.h finns Välkomstcenter med information. Skidskola, skiduthyrning och försäljning av Skipass. Men här finns också Bowling, barnpassning, sportshop, bagare, livs, café och restauranger.

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

Kika även på längdfakta från Trysil >>

 

Barnens paradis

Spännande barnområden och lekar med "snögubben Valle", Trysils maskot, gör Trysil till ett äventyr för alla barn! För att skidupplevelsen ska bli så bra och säker som möjligt finns det 3 stora barnområden i Trysil, varav 2 finns på sydsidan av fjället. Här kan de yngsta leka i trygg omgivning.

Paus!

När du har åkt några turer i backarna börjar hungern göra sig påmind. Då är det bara att glida in till några av matställena på Turistcentret eller Knettsetra och inta lunchen i trevliga omgivningar.

SPA & Skidåkning i kombination

Trysil Turistcenter har fått ett eget SPA-hotell, med hög klass och standard, Radisson Blu. Hotellet har egen SPA-avdelning och ett äventyrsbad på hela 1.300 kvadratmeter. Här finner du Norges första inomhus surfingvågor och en klättervägg som går ända ner i vattnet. Ett modernt hotell med konferenskapacitet för 1.500 personer samtidigt som det är en fin utgångspunkt för en härlig familjesemester för hela familjen.

Nyheter i Trysil

Inför säsongen byggs flera permanenta arenaområden som passar för hela familjen. Crosspår för skidåking och snowboard med fart och spänning. Parallellslalom där du kan utmana dina vänner eller testa Racing Arena där du direkt ser tiden det tar genom portarna.

 

Boende i Trysil - Boka online >>

Foto Trysil: Ola Matsson

Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Trysilfjell Apartment (TT40)


Lägenheter med perfekt läge och komplett utrustade för självhushåll.
Trysilfjell Apartment Hotel har kanske det bästa läget i Trysil och Trysilfjellet. Närmare backen kommer du inte.

Alldeles utanför hotelldörren ligger stolliften som tar dig till toppen av fjället. Då kan du välja mellan hela 66 olika backar! Inne i hotellet finner du restaurant och nattklubb. I hotellets absulota närhet hittar du också flera butiker, restauranter och uteställen. Nytt för i år är en ny reception som alltid är öpppen.

Det perfekta läget direkt vid liftsystemet och den goda standarden gör Trysilfjell Apartment till ett populärt boende alternativ för en lyckad skidsemester.

PistLiftLängdRestaurant/CaféLivs
50 m 10 m 200 m 50 m 50 m
m2SovrumPers.Bad/WCSaunaBrasaDiskmaskinHusdjur
40 1+Alkov 4 1/1 Nej Nej Ja Ja


Beskrivning:
Lägenhet 40 m2, 1 sovrum + 1 sovalkov, 4 bäddar (1V, 1D). Spis/ugn, mikro, kyl, frysfack, kaffebryggare, diskmaskin, torkskåp, kabel-TV, dusch/WC. Rök/djurfri. Slutstädning ingår i priset. Tillgåmg till internet. Gemensam bastu/tvättmaskin. Avstånd lift ca 10m. Spår ca 400 m.

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.
Tilläggspriser:
Avresestäd inkl
Ström inkl
Sänglinne 200:-/set
Barnstol 225:-
Barnsäng (ej sängkläder) 225:-


Tillbaka