Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån, ons-fre 09.00 - 18.00
Tis 09.30 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›
Beställ broschyr ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Trysil Høyfjellssenter / Fageråsen

Visa allt boende
Boka
Boende i Trysil - Boka online >>

 

Höyfjellscentret Fageråsen - Perfekt för familjen.

Här är du på högfjället, 830 m ö h. Alla faciliteter finns samlade på ett litet område. En bra utgångspunkt för hela familjen med härlig utsikt och speciellt bra ordnat för barnfamiljer. Här finns lägenheter med hög standard där du lätt tar dig ut i backen och till barnområdet.

Skidåkning i Trysil

En modern 6-sitts stollift tar dig bekvämt och snabbt upp till toppen av fjället. Sätena är uppvärmda och skulle det blåsa lite har liften vindskydd som ger turen till toppen extra komfort. Topp expressen är den första stolliften i Skandinavien med varma säten. Sitt & njut!

För den som söker större utmaningar på skidor finns de svarta backarna bara en lift därifrån. Kort sagt - skidglädje för stora och små. Trysil fjället har två sidor, allt hänger ihop genom liftsystemet. Läs mer om Trysil Turistcenter >>

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

Kika även på längdfakta från Trysil >>

 

Var ska vi äta?

Centralt samlat i Restauranthuset finns områdets ute- och matställen och Café. Du bör inte heller missa restaurant Al Dente, eller gemytliga Cafe Nero på Trysil Høyfjellssenter. I backen kan du göra en paus för en fika vid Skipaviljongen. Valen är många!

Övrigt

Skiduthyrning, sportbutik, mataffär, skidskola och liftkortsförsäljning finns givetvis. Skidåkning och pister finns så att det passar alla typer av åkare.


Fageråsen, hela familjens favorit i Trysil!

 

Boende i Trysil - Boka online >>

Foto Trysil: Ola Matsson

Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Mountain Resort Apartment (TF25)


Lägenhet (TF25) på Mountain Resort Trysil med hög standard och 4-bäddar. Hotellet ligger så att du enkelt får tillgång till alpinanläggningen. Bättre läge kan du inte få!

Lägenheten är inspirerad av norsk design och norska fjäll, och har en härlig utsikt över Fageråsen och Trysilfjellet. Du sätter på dig skidorna direkt utanför hotellentrén och tar dig direkt ut i pisterna.

Lägenheterna finns i flera storlekar, se även:
m2 antal sovrum antal bäddar Klicka på objektnummer nedan för att läsa mer
70 m2 3 6 (TF24)
35 m2 2 4 (TF26)

Husdjur: Är tillåtet på hotellet i byggnad A, C, E mot tillägg som betalas på plats. Meddela alltid vid bokning om du vill ta med husdjur

 

Pist/liftBarnområdeLängdRestaurantInternetSkidförråd/vallabodLivs
200 m ca 550m* 100 m Ja Ja Ja ca 100m
* Barnområdet når du genom att ta liften, direkt vid hotellet

 Beskrivning:
Nybyggd anläggning på Fageråsen med fina lägenheter på 50m2, 2 sovrum, 4 bäddar (1D, 1V). Dubbelsängen är queen size. Fullt utrustat kök med spis/ugn, kyl/frys, kaffebryggare, mikro, diskmaskin, TV, WC/dusch, trådlöst bredband, skidbod och balkong. Priset inkl slutstäd, sänglinne och handdukar. SPA-avdelning, entré för dagsbiljett: 125 NOK/vuxen, 50 NOK/barn 0-15 år (priser 2014/2015 för boende på anläggningen). För denna lägenhet gäller det att ansvarig hyrestagare ska vara över 23 år. Rök- och djurfri.. Avstånd lift: ski-in ski-out.

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.

 

Tillägg 2015/2016vuxen
(+12 år)
Barn
(0-11år)
Husdjur: Tillåtet i avsedda rum, måste alltid förbokas. Betalas på plats 150 NOK/dygn


Tillbaka