Sök och boka Varukorg Mina sidor

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Åre

Visa allt boende
 
Ladda ner:
Pistkarta (.pdf)
Karta: Längd och turspår (.pdf)
Boende i Åre - Boka online >>

  

Åre - Ett berg - En by

Det är basreceptet på din skönaste semester. Men så är det inte vilket berg som helst och inte vilken by som helst heller.

När du kliver av tåget på Åre station är det närmast omöjligt att inte stanna upp och gapande insupa fjällatmosfären och pulsen. Genuina Åre är bevarat, men bykärnan har byggts ut och givit rum för ännu mer spännande shopping, smakfulla restauranger och fartfyllda nöjen.

Alpin skidåkning i Åre

Alla får plats i Åre. Åre by med Sveriges bästa skidberg är stället för dig som vill ta med polarna på jordens fjällsemester. Ett morgonåk från Skutans topp, innan världen riktigt vaknat, hör till de upplevelser som skidåkare brukar bli lite glansiga i ögonen av. Åreskutan bjuder med sina dryga tusen höjdmeter på Sveriges i särklass bästa skidåkning.

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

   

Längdåkning

Fantastisk turåkning i Ulldalen och längd- och skatespåren i Björnen är skötta med kärlek. Mycket välbesökta!

Kika även på längdfakta från Åre >>

   

För barnen

Barnen gillar att skida genom Björnlandet och Vildmarksstigen, skogens djur berättar hur det är att vara i fjällen. Ett annat måste är förstås att lära sig nya trick i någon av Åres parker och när liften stänger så gäller det att slå farsan i pulkabacken.

Mat och nöje i Åre

På kvällen förvandlas Åre till ett gemytligt krogstråk, där små och stora sällskap, familjer, nykära, skidåkande ungdomar och upprymda partyprissar vimlar runt. Dunkande nattklubb eller behaglig restaurang. Pizza eller täljstensbiff. Japanskt eller Jämtländskt. Urvalet av uteställen passar både familjer, festglada och finsmakare. Det förstklassiga nattlivet håller stämningen på topp till långt in på småtimmarna.

Övriga aktiviteter

När skidområdet stänger för pistning finns mängder av aktiviteter att roa sig med, bl.a klassiska skoter- och hundslädeturer, Zip Line, spa, upplevelsebad, saunaworld, shopping m.m.  
 

Boende i Åre - Boka online >>


Boendeöversikt

Freestyle / Mitt i Åre (ÅC56)

42-54 m2, 2 sovrum, 4+2 bäddar.
Lift: 20-150 m

Dählie (ÅC65)

52 m2, 2 sovrum, 4+2 bäddar
Lift: 100-200 m