Sök och boka Varukorg Mina sidor

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Lindvallen - Sälen

Visa allt boende
Boka
Boende i Lindvallen - Högfjället - Boka online >>

 

Sälen - Lindvallen barnfamiljens bästa!I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen till ett nöjesfält för hela familjen. Allt du kan önska finns på pjäxvänligt avstånd. Låt bilen stå hela veckan. Om du orkar efter en hel dag i snön kan du fortsätta med kvällsåkning eller varför inte roa dig med ett besök på Showtime på värdshuset.

Alpin skidåkning i Lindvallen

Lindvallen är uppbyggt kring tre centrala torg som ligger längs fjället där skidbackar av olika slag avlöser varandra. Gustavbacken, med snögubben på toppen, är Sveriges mest åkta backe. Här finns också många andra pister att förälska sig i och alla i familjen kan hitta sin egen favoritbacke. Skidsystemet är välplanerat med 57 backar och 48 liftar som sträcker sig från Lindvallen till Högfjället. Ett åk i Fun Park är till exempel lika roligt som det låter med hopp, pucklar, velodromer och skogsåkning.

Lös Skipass i Lindvallen så ingår kvällsåkning på den anläggning (Lindvallen, Högfjället, Tandådalen eller Hundfjället) som har öppet. Säsongen startar i november med Ski Open och sedan är det full rulle ända fram tills våren kommer.

Alpinfakta med Skipasspriser, skiduthyrning, skidskola m.m >>

 

På längden i Lindvallen och Gubbmyren

Fina längdspår, med slingor om 3-6 km, varav 2 km är elljusbelysta. Träna här inför Vasaloppet! Vid Gubbmyren finns spår i olika längder i vacker natur.

Kika även på längdfakta från Lindvallen >>

 

För barnen

Nordens största barn- och nybörjarområde, en nöjespark på snö. Barnfamiljer kommer hit för att njuta av en händelserik vecka och av skoj i snön. Mitt i backen kan både stora och små ta en sväng genom Valletorget och kasta sig in i äventyr och bus med snögubbarna och snögummorna. Mellan nordpolen och Snötorget finns Europas största sammanhängande barnområde med knappliftar, som är perfekt för barnen.

Mat och Nöje

Lindvallen har ett stort utbud av restauranger. Kan man fresta med rykande varm gulaschsoppa i Topprestaurang Snögubben? Tänker du inte vara först i backen finns möjlighet till barrunda och rejält håll-i-gång. Nöjesutbudet i Lindvallen är dock framförallt vitt, lutande och skrattframkallade för hela familjen.


 

Experium - Sälen och Lindvallens uplevelsehus

Experium - Sälens upplevelsehus vid snötorget. En värld som påverkar sinnen, lever upp till önskningar och som förverkligar de mest storlsagna drömmar om upplevelser hos både stora och små. Ett äventyrsbad där du kan surfa på fartfyllda vågor, se på upplevelsebio, få spabehandlingar, dansa och äta mat från jordens alla hörn. Experium utlovar ett äventyrsbad som saknar motstycke.

Stugor i Lindvallen - Sälen

I Lindvallen finns boende för alla önskemål Vi har stugor, lägenheter eller fjällstugor i alla storlekkar -nära liften eller i trevliga naturnära stugområden. Hitta din favoritstuga för årets skidresa!

Boende i Lindvallen - Högfjället - Boka online >>


 

 

Dina favoriter kommer att visas till höger, ovanför

Sälen Lindvallen: SL45 Sälfjällsbyn


Sälfjällsbyn - En av Sälens trivsammaste stugbyar

Sälfjällsbyn är en av Sälens trivsammaste stugbyar med gångavstånd till Sälfjällstorget med service, skidåkning och restauranger. Tar du bilen så är det cirka 3 km till Lindvallen/Högfjällets liftsystem.

Enkelt tar du den kostnadsfria skidbussen (du behöver ett Skipass) till Lindvallen som passerar Sälfjällsbyn flera gånger under dagen. Om du vill så kan du glida, på skidorna, nästan hela vägen tillbaka.

För turåkaren är det väl sörjt, i direkt anslutning till byn finns flera trevliga spår i olika längder att välja mellan. Du kan även ta en tur efter mörkrets inbrott på el-ljusslingan som är 2 km. Centralt i byn ligger den mycket uppskattade bastun.

Till Sälfjällstorget, med restauranger och nöje tar du gångvägen som leder från byn.

Husdjur endast tillåtna i objekt SL45D mot tillägg. Alla stugor är rökfria. För att boka stuga tillåten för husdjur >> 

 

PistLiftSkidbussSpårRestaurangLivs
ca 900 m ca 900 m 50 - 300m 100 m ca 900 m ca 900 m
m2SovrumBäddarBäddfördelningWCBastuBrasaDiskmskDjur
45 2 4+2 2V + BS 1 J* N N N
* Gemensam bastu
Har du husdjur med dig så bokar du Sälfjällsbyn som är tillåten för husdjur
SL45D Som SL45 men tillåtet för husdjur Läs mer


Beskrivning:
Sälfjällsbyn ligger på Gubbmyren, ca 3 km från Lindvallens skidområde, perfekt för längdåkaren med många längdspår i området. Parstuga på 45 m2, 2 sovrum, 4+2 bäddar (1V, 1F, BS). Vardagsrum med köksavdelning, kyl/frysfack, spis/ugn, TV, dusch/WC, torkskåp, låsbar skidbod och motorvärmaruttag. I området finns en gemensam bastu. Rök/djurfritt! Avstånd skidlift: ca 900 m besvärlig gångväg/3 km bilväg. Skidbuss 50-200m

För priser och tillgänglighet på boendet - Använd "SÖK och BOKA" till höger.
Tilläggspriser:
Avresestäd 1300:-
Sänglinne 175:-/set
Barnstol 165:-
Barnsäng (ej sängkläder) 165:-
Husdjur 150:-


Tillbaka