Sök och boka Varukorg Mina sidor

Erbjudanden

Vill du ha hjälp?

Vår support finns för dig
för att hitta rätt stuga
eller hotell i fjällen
Välj kontaktsätt nedan:


054-10 24 00


Mån-fre 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00

Webbokningshjälp ›
Maila din fråga ›

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Fjäll:


E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer

Vår policy för e-postadresser

Resesäljare till Bengt-Martins

Bengt-Martins är ett 50 år ungt värderingsstyrt försäljningsbolag, med kontor i Karlstad och Sälen, som ingår i Resia Travel Group. Bengt-Martins har Sveriges bredaste utbud av boende och skidresepaket på ca 30 skidorter i Sverige, Norge samt Österrike.
Hos oss finner du även Cruise Market med kryssningar för alla över hela världen, och vi är Sveriges största återförsäljare av Hurtigruten. Våra medarbetares kompetens och arbetsglädje är vårt viktigaste konkurrensmedel.
Bengt Martins i Karlstad har 15 medarbetare och arbetar med försäljning av resor till fjällen, Hurtigruten samt kryssningar över hela världen. Nu söker vi förstärkning av en engagerad, resultatorienterad och handlingskraftig resesäljare.
Vi har också verksamhet i Köpenhamn genom vårt dotterbolag Hyttespecialisten som i över 40 år har sålt skidresor till svenska och norska fjällen.

Beskrivning av tjänsten Tjänsten som semesterresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt- destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden som kunden efterfrågar, gärna med en överraskande twist. Denna tjänst innebär försäljning av semesterresor i möte med kunden på telefon och mail. Du är införstådd med denna kundgrupps skiftande förväntningar på en resebyrå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning.

Din Profil Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att både ha koll på de senaste restrenderna och dina säljsiffror den senaste månaden. Du är full av energi, har ett högt driv och är en van problemlösare. För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder. När kunden inte söker dig så söker du kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba i grupp och uppnå gemensamma mål inom gruppen.

Kvalifikationer Vi vill att du har: 
- Goda kunskaper i bokningssystemen Amadeus och Stina/Linkonline - Erfarenhet av arbete med semesterreseförsäljning - Goda försäljningsresultat - Goda kunskaper i charterbokningssystem - Goda destinationskunskaper - Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av att arbeta med gruppresor är meriterande.

Omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%

Tillträde 2013-09-01

Kontaktperson Har du några frågor om tjänsten, kontakta försäljningsdirektör Lasse Svensson per telefon 070-699 48 00 eller via e-post: lasse.svensson@bengt-martins.se

Ansökan Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 17 juni 2013.
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsite hos vårt systerföretag Resia: www.resia.se/jobb. Urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer.
 

Välkommen med din ansökan!

 

Sidan uppdaterad: 130610